Voor tolken

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en je kunt met vragen altijd bij ons terecht.

Wij helpen mensen van over de hele wereld te begrijpen en begrepen te worden. Dat doen we op momenten dat het er voor hen echt toe doet en jij doet er ook toe voor ons. Want we doen het samen.

Persoonlijk contact

Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk en kun je met vragen altijd bij ons terecht. Zo geven we je graag informatie over opleidingen en trainingen. Heb je documenten, certificaten, getuigschriften of aanbevelingen? Stuur ze op! Zo houden we samen met jou je specialisaties up to date. Wil je je inschrijven bij bureau WBTV? Wij zorgen ervoor dat jij een tolkverklaring krijgt.

Veilig kunnen werken in de huidige corona 1,5 samenleving vinden we van het hoogste belang. Voor jou, onze klanten en alle andere betrokkenen. Hoe je dat doet en wat onze richtlijnen zijn voor ieders veiligheid lees je hieronder.

Veilig tolken op afstand

1,5 meter afstand houden van elkaar is een belangrijke maatregel in de strijd tegen corona. De verwachting is dat de 1,5 meter samenleving langere tijd aanhoudt. Ook als het kabinet de coronamaatregelen versoepelt. De inzet van een telefonische- of een videotolk heeft zijn waarde in de afgelopen periode bewezen. Toch blijven er altijd situaties waarbij de fysieke aanwezigheid van een tolk noodzakelijk is.

Richtlijnen

Om een tolkdienst op locatie zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen voor zowel de jou als de klant hebben we een aantal richtlijnen voor jou en onze klanten op een rij gezet. Deze richtlijnen worden ook met alle klanten van Global Talk gedeeld. We vinden het belangrijk dat jij je tolkdienst in een veilige omgeving kunt uitvoeren én we helpen onze klanten graag dit te faciliteren. Lees hier de richtlijnen.

Hierin ligt ook voor jou een verantwoordelijkheid. Mocht je constateren dat de RIVM-richtlijnen niet gevolgd worden geef dit dan aan bij de gespreksvoerder. Als de situatie niet verandert kun je de keuze maken het gesprek niet verder voort te zetten.

Als je vragen hebt neem dan contact op met resources@globaltalk.nl 

Werken met Global Talk

Waarom Global Talk? 

Aandacht voor jou als persoon.

Exclusieve cursussen, trainingen en webinars met korting via onze Talent Academy

Samenbouwen aan specialisaties

Stipt elke 10e van de maand betalen we foutloos uit

Een makkelijke app voor je opdrachten en planning

Baas over jouw eigen agenda

Bekijk hoe de tolkentelefoon precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Wij werken voor