Tolken Ontwikkel Programma

Lever hier je TOP punten in

Loyale tolken hebben bij Global Talk een streepje voor!

Omdat we begrijpen dat professionele tolken zich moeten blijven ontwikkelen, introduceren wij het Tolken Ontwikkel Programma (TOP). Een loyaliteitsprogramma exclusief voor Global Talk tolken. Alle tolken die werken voor Global Talk doen mee aan TOP. Loyale tolken, tolken die veel ingezet worden door Global Talk en weinig annuleren, worden beloond met ontwikkelpunten (TOP-punten), zodat je je kennis en vaardigheden als tolk op peil kunt houden. Je verdient TOP-punten zodra je opdrachten uitvoert voor Global Talk. Met TOP-punten spaar je voor trainingen die worden aangeboden via de Global Talk Academy, zodat je aan je permanente educatie verplichting kan voldoen. Het TOP-programma is een extra waardering voor tolken die er voor zorgen dat al 45 jaar lang, iedere dag, taalbarrières worden opgelost.

Jouw inzet zorgt voor verstaanbare taal en tevreden klanten en dat willen we met dit nieuwe programma onderstrepen.

Geniet van de voordelen van het Tolken Ontwikkel Programma (TOP)!

  • Krijg met je TOP-punten korting op je permanente educatie (TOP)
  • Exclusieve toegang tot events (TOP)

Na het volgen van je TOP-training en het toesturen van het door jou behaalde certificaat, naar Global Talk, betalen wij jou de waarde van de ingewisselde TOP-punten uit.

Lever hier je TOP punten in

Global Talk Academy

De Global Talk Academy is een ontwikkelplatform dat jou ondersteunt bij het ontwikkelen van jouw competenties en vaardigheden. De Academy helpt je om bij te blijven, jezelf voortdurend te ontwikkelen en zo jouw waarde te vergroten.

Global Talk Academy

Lever hier je TOP punten in

  • Max. bestandsgrootte: 14 MB.