Arbo- en Re-integratie

Spreken jouw medewerkers of klanten een andere taal? Global Talk heeft een ruim aanbod van tolken en cultuurspecialisten met kennis en ervaring in jouw sector.

Effectieve communicatie met anderstalige cliënten en snellere re-integratie met behulp van een professionele tolk

Werkgevers hebben steeds meer te maken met anderstaligen, zoals arbeidsmigranten uit Oost-Europa of hoogopgeleide kennismigranten uit andere werelddelen. Bij verzuim is de taalbarrière vaak een probleem en staat het goede communicatie in de weg. De inzet van een tolk zorgt voor duidelijkheid en wederzijds begrip zodat bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen hun werk op een effectieve manier kunnen uitvoeren.

Global Talk ondersteunt arbo- en reïntegratiebedrijven tijdens communicatie met anderstalige cliënten. Door de inzet van gespecialiseerde tolken kan de bedrijfsarts de gezondheidsklachten van cliënten goed beoordelen en adviseren op het gebied van belastbaarheid, adequate behandeling en re-integratie. De anderstalige cliënten voelen zich gehoord en zullen sneller opmerkingen maken, vragen stellen en adviezen begrijpen.

De inzet van een professionele tolk is eenvoudig en on-demand. Zelfs zonder reservering kunnen wij binnen een minuut verbinden met een tolk in één van de 200 beschikbare talen.

Global Talk helpt door taal- en cultuurproblemen weg te nemen. We doen dit dagelijks voor duizenden organisaties in uiteenlopende sectoren.

Denk bijvoorbeeld aan de bouw, productie en industrie waar veel gewerkt wordt met medewerkers uit Oost- en Zuid-Europa. We zetten tolken in bij het inwerken van nieuwe collega’s, het voeren van functioneringsgesprekken of het helder uitleggen van arbeidsvoorwaarden regelementen. Onze cultuurspecialisten geven trainingen over verschillende culturen en onderwerpen die belangrijk zijn voor een goede samenwerking.

Wil je weten welke oplossing voor jou werkt? Neem dan contact met ons op.

Contact

Waarom Global Talk? 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer dan 45 jaar ervaring in tolkdiensten

Tolkentelefoon: binnen 1 minuut een tolk aan de lijn

Professionele en gespecialiseerde tolken

Beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)

Onze tolken werken volgens gedragscode

Ook inzetbaar bij cultuurvraagstukken

Bekijk hoe de tolkentelefoon precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Wij werken voor