Tolken bij de notaris

Zorgeloos notariële akten laten passeren zonder taal of cultuurbarrières?  Dat kan via Global Talk. Wij leveren ervaren en gespecialiseerde notaristolken in meer dan 200 talen. Via deze pagina vraag je eenvoudig en snel een notaristolk aan.

Aanmelden als klant bij Global Talk
Notariaat

Een erkende notaristolk

Of het nu gaat om een hypotheek- of leveringsakte, huwelijkse voorwaarden, testamenten of machtigingen. Het kan allemaal. Wij zijn al jaren specialist in het leveren van notaristolken. Deze tolken zijn beëdigd en hebben ruime ervaring met het tolken bij het passeren van akten.

Wanneer cliënten de Nederlandse taal onvoldoende machtig zijn, is het bij wet verplicht om een beëdigde tolk in te schakelen. De cliënt moet namelijk begrijpen waar hij of zij voor tekent. Wil je direct een tolk reserveren? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag direct een notaristolk aan

Een notaristolk aanvragen is eenvoudig via onderstaand aanvraagformulier. Het enige dat je hoeft te doen is het formulier invullen en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Zo gaat het aanvragen in zijn werk:

  • Je vult het aanvraagformulier in
  • Je krijgt een bevestigingsmail of een telefoontje dat je aanvraag binnen is en dat je een offerte ontvangt.
  • Na je akkoord op de offerte hebben jij en de tolk onderling contact over het sturen van de aktes ter voorbereiding en over de persoonlijke gegevens van de tolk die in de akte moeten komen.
  • Na de tolkdienst hoeft de tolk geen werkbriefje af te laten tekenen. Dit is al eerder vastgelegd in de offerte.

*Er zijn situaties waarin het niet mogelijk is om een beëdigde tolk in te zetten. Wij vragen in die specifieke gevallen toestemming om te mogen uitwijken naar een niet beëdigd tolk. In het aanvraagformulier kun je hier toestemming voor geven.

Aanvragen notaristolk

  • Gegevens tolkdienst

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Gegevens notariskantoor

  • Hidden
  • Hidden

Wij werken voor

Waarom Global Talk? 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer dan 47 jaar ervaring in tolkdiensten

Tolkentelefoon: binnen 1 minuut een tolk aan de lijn

Professionele en gespecialiseerde tolken

Beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)

Onze tolken werken volgens gedragscode

Ook inzetbaar bij cultuurvraagstukken