Voor tolken

Werk je als tolk voor Global Talk? Dan gebeurt de rest vanzelf.

Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens, waar ook ter wereld, het recht heeft om te begrijpen en begrepen te worden. Deze missie is leidend in onze samenwerking met alle tolken, in Nederland en daarbuiten.

Met deze pagina willen we jou, de tolk, een eerste indruk geven van hoe de samenwerking met Global Talk is. Denk bijvoorbeeld aan ons unieke facturatiesysteem, de gebruiksvriendelijke tolkenportal waarmee je 24/7 bereikbaar bent voor opdrachten, het aanbod van specifieke tolktrainingen tot aan onze opvang voor tolken bij traumatische werkervaringen.

Tolk worden voor Global Talk?

Schrijf je in!

Onze klanten

YourTalk

Als tolk beteken je veel voor mensen. Keer op keer doe jij je uiterste best om mensen elkaar te laten begrijpen. En dan ineens raakt een gebeurtenis je onverwacht diep. Natuurlijk, je bent een pro en heel wat gewend. Toch blijft het in je hoofd terug komen. Sommige situaties kan je niet delen. YourTalk is er voor jou om te praten over je ervaringen, erkenning in een veilige omgeving. Je krijgt ondersteuning van collega’s, dit helpt bij de verwerking van een gebeurtenis.

YourTalk

Global Talk Academy

De Global Talk Academy is een ontwikkelplatform dat jou ondersteunt bij het ontwikkelen van jouw competenties en vaardigheden. De Academy helpt je om bij te blijven, jezelf voortdurend te ontwikkelen en zo jouw waarde te vergroten.

Global Talk Academy

Technologie

Tolken is mensenwerk. Techniek maakt het voor jou een stuk makkelijker. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Global Talk is altijd bereikbaar! Open de app, voer je telefonische bereikbaarheid in en je bent klaar om te gaan tolken. We willen onze samenwerking zo gemakkelijk en professioneel mogelijk houden en daarom hebben we Tasnet ontwikkeld. Met deze app heb jij bij Global Talk de regie. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je wilt werken. Zo kun je in de app en via de website je beschikbaarheid aanpassen en je persoonlijke gegevens inzien, maar ook je tolkdienst laten aftekenen.