Voor tolken

Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens, waar ook ter wereld, het recht heeft om te begrijpen en begrepen te worden. Deze missie is leidend in onze samenwerking met alle tolken, in Nederland en daarbuiten.

Klik hier om je in te schrjiven bij Global Talk
Voor tolken

Als tolk werken voor Global Talk?

Dan gebeurt de rest vanzelf! Want de samenwerking met Global Talk is uniek binnen de tolkenbranche. Denk bijvoorbeeld aan ons het automatische facturatiesysteem zodat je zelf geen facturen hoeft te sturen, ons gebruiksvriendelijke tolkenportal waarmee je 24/7 bereikbaar bent voor opdrachten, het aanbod van specifieke tolktrainingen tot aan onze opvang voor tolken bij traumatische werkervaringen. Neem een kijkje op onze werken bij pagina voor meer informatie.

 

Global Talk Academy

De Global Talk Academy is het ontwikkelplatform dat jou ondersteunt bij het ontwikkelen van jouw competenties en vaardigheden. De trainingen, cursussen en webinars helpen je om bij te blijven, jezelf voortdurend te ontwikkelen en zo jouw waarde te vergroten. In samenwerking met verschillende opleidingspartners en specialisten creëren we een interessant aanbod voor alle tolken. Van ontwikkelingen binnen de sector tot het verbeteren van persoonlijke skills.

Het aanbod van de Global Talk Academy

 

Your Talk

Als tolk beteken je veel voor mensen. Keer op keer doe jij je uiterste best om mensen elkaar te laten begrijpen. En dan ineens raakt een gebeurtenis je onverwacht diep. Natuurlijk, je bent een pro en heel wat gewend. Toch blijft het in je hoofd terug komen. Sommige situaties kan je niet delen. Your Talk is er voor jou om te praten over je ervaringen, erkenning in een veilige omgeving. Je krijgt ondersteuning van collega’s, dit helpt bij de verwerking van een gebeurtenis.

Lees meer over Your Talk

 

Onze klanten

Technologie

Tolken is mensenwerk. Techniek maakt het voor jou een stuk makkelijker. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Global Talk is altijd bereikbaar! Open de app, voer je telefonische bereikbaarheid in en je bent klaar om te gaan tolken. We willen onze samenwerking zo gemakkelijk en professioneel mogelijk houden en daarom hebben we Tasnet ontwikkeld. Met deze app heb jij bij Global Talk de regie. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je wilt werken. Zo kun je in de app en via de website je beschikbaarheid aanpassen en je persoonlijke gegevens inzien, maar ook je tolkdienst laten aftekenen.

Tolken voor Global Talk?

Schrijf je in!