Wil je praten over een aangrijpende tolkdienst?

De professionals van Your Talk staan voor je klaar.

 

Direct een gesprek? Bel 088 255 52 77

 

Your Talk

Soms is delen moeilijk

Als tolk beteken je veel voor mensen. Je hebt aanzien, krijgt complimenten, je doet ertoe. Keer op keer doe jij je uiterste best om mensen elkaar te laten begrijpen. Je bent hierop goed voorbereid want je hebt ervaring met veel verschillende situaties. En dan ineens raakt een gebeurtenis je onverwacht diep. Natuurlijk, je bent een professional en heel wat gewend, maar je bent ook mens. Dan is het fijn dat je je hart kunt luchten. Dit kan bij YourTalk.

Op maandag tot en met vrijdag kun je onze collega’s van YourTalk tussen 8.00 en 17.00 uur bellen. Buiten kantoortijden kun je onderstaand formulier invullen. Wij bellen je dan de eerstvolgende werkdag terug.

Direct een gesprek? Bel 088 255 52 77

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

  • Omschrijf hier kort de aanleiding.

Wat kan je verwachten?

  • Door het delen van jouw verhaal voorkom je dat een gebeurtenis een belemmering wordt voor jouw functioneren.
  • De Your Talk professionals zijn speciaal opgeleid, spreken dezelfde vaktaal én begrijpen je.
  • De professionals van Your Talk staan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Laat je gegevens achter via het contactformulier. We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug.
  • De professionals betrokken bij Your Talk hebben een geheimhoudingsplicht.
  • Hoe we je helpen en wat we voor je doen hangt af van wat er is gebeurd. Uitgangspunt: hulp op het moment dat jij dat wilt, op een manier die bij jou past.

Global Talk heeft in samenwerking met ARQ IVP (het Instituut voor Psychotrauma), Your Talk opgezet. Met als doel een optimale psychosociale ondersteuning voor tolken. Praten over je ervaringen, erkenning en ondersteuning van professionals, helpen bij de verwerking van een gebeurtenis.