Your Talk

Wil je praten over een aangrijpende tolkdienst?
De professionals van Your Talk staan voor je klaar.

 

 

Your Talk

Soms is delen moeilijk

Als tolk beteken je veel voor mensen. Je hebt aanzien, krijgt complimenten, je doet er toe. Keer op keer doe jij je uiterste best om mensen elkaar te laten begrijpen. Je bent hierop goed voorbereid want je hebt jarenlange ervaring met alle denkbare situaties.

En dan ineens raakt een gebeurtenis je onverwacht diep. Natuurlijk, je bent een professional en heel wat gewend. Toch blijft het in je hoofd terugkomen. Je omgeving is bezorgd en lief. Echt begrijpen is moeilijk. Sommige situaties kan (en mag) je niet delen.

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

  • Omschrijf hier kort de aanleiding en eventueel een voorkeur voor gesprekpartner.

Wat kan je verwachten?

  • Door het delen van jouw verhaal voorkom je dat een gebeurtenis een belemmering wordt voor jouw functioneren.
  • De Your Talk professionals zijn speciaal opgeleid, spreken dezelfde vaktaal én begrijpen je.
  • De professionals van Your Talk staan tijdens kantooruren voor je klaar. Laat je gegevens achter via het contactformulier. We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug.
  • De professionals betrokken bij Your Talk hebben een geheimhoudingsplicht.
  • Hoe we je helpen en wat we voor je doen hangt af van wat er is gebeurd. Uitgangspunt: hulp op het moment dat jij dat wilt, op een manier die bij jou past.

Global Talk heeft in samenwerking met ARQ IVP (het Instituut voor Psychotrauma), Your Talk (collegiale opvang tolken) opgezet. Met als doel een optimale psychosociale ondersteuning voor tolken. Praten over je ervaringen, erkenning en ondersteuning van professionals, helpen bij de verwerking van een gebeurtenis.