Tolkentelefoon

 • 24/7 binnen 1 minuut een tolk spreken
 • Meer dan 45 jaar ervaring in tolkendiensten
 • Professionele en gespecialiseerde tolken

Bel de tolkentelefoon! 088 255 52 22
Wat kost het?Hoe werkt het?

Door de tolkentelefoon hadden we vrijwel direct een tolk Mandarijn (Chinese taal) aan de lijn. De onderhuurders waren slachtoffer van woningnood en werden uitgebuit. We waren allemaal erg blij dat er direct een tolk aan de lijn kwam, zodat we de situatie samen konden oplossen.”

-Ymere

”Ook al heb je nog nooit met een tolk gewerkt in de GGZ. Niet aarzelen, niet bang zijn. Elk gesprek met een professionele tolk loopt veel vlotter. Fijner voor jou als behandelaar en noodzakelijk voor je cliënt.”

-GGZ

In de zorg

De tolkentelefoon is er als jij je anderstalige patiënt in het ziekenhuis niet verstaat. Kom dan direct in actie, bel een tolk, 24/7 per dag: 088 2555222. Gebruik dit op tijd zodat jij altijd je anderstalige patiënt de juiste zorg kan bieden omdat je elkaar precies begrijpt.

In het onderwijs

In meer dan 200 talen heb je direct een tolk met de tolkentelefoon. Belangrijk bij oudergesprekken op school als de anderstalige ouders geen enkel woord Nederlands spreken en jij hun taal niet. Elkaar begrijpen is dan onmogelijk. Red het gesprek door een tolk in te schakelen met de tolkentelefoon!

Hoe werk ik met een telefonische tolk?

Voor alles is een eerste keer. Ook voor het werken met een tolk. Is het dan zo moeilijk? Nou eigenlijk niet maar het is wel handig als je vooraf weet hoe je zoveel mogelijk rendement uit je gesprek, met de inzet van een tolk, kan halen.

In de e-learning nemen we je stap voor stap mee in alle facetten van het gesprek. Ook een aanrader voor doorgewinterde tolkenaanvragers om hun kennis op te frissen en voor handige nieuwe tips.

Klik hier voor de e-learning

1600

tolken

200

talen

4451

telefoontjes per dag

En wij zijn uiteraard ISO gecertificeerd.

Hoe werkt de tolkentelefoon?

 • 1

  In welke taal heb je een tolk nodig en voor hoe lang?

 • 2

  Bel 088 255 5222. Houd je klantcode bij de hand. Nog geen klantcode? Wij helpen je graag verder.

 • 3

  Onze Customer Service Specialist staat je te woord. Je wordt doorverbonden met een tolk of je reserveert een tolk op een tijd en datum die jou uitkomt.

Hoe werkt de tolkentelefoon?

1.

In welke taal heb je een tolk nodig en voor hoe lang?

2.

Bel 088 255 5222. Houd je klantcode bij de hand. Nog geen klantcode? Wij helpen je graag verder.

3.

Onze Customer Service Specialist staat je te woord. Je wordt doorverbonden met een tolk of je reserveert een tolk op een tijd en datum die jou uitkomt.

Bekijk hier in welke talen je een tolk kunt spreken

Bekijk welke talen de tolken spreken

De tolkentelefoon van Global Talk is voor mij een uitkomst. Op elke gewenst moment kan ik met behulp van de tolk gemakkelijk communiceren met migranten. De functie 'conference call' maakt mogelijk dat ik zelfs in tijden van COVID op afstand mijn werk kan verrichten.

Project officer bij International Organization for Migration

Wij werken voor