Tolkentelefoon

> 24/7 binnen enkele minuten een tolk spreken
> Meer dan 47 jaar ervaring in tolkdiensten
> Professionele en gespecialiseerde tolken

Wat het kostHoe het werkt

Tolkentelefoon

In de zorg

De tolkentelefoon is er voor de momenten dat jij en de anderstalige patiënt elkaar niet verstaan. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, bij de huisarts of bij een GGZ instelling. Kom dan direct in actie, bel een tolk, 24/7 per dag: 088 – 255 52 22. Schakel op tijd een tolk in zodat jij de anderstalige patiënt de juiste zorg kan verlenen. Lees meer over tolken in de zorgsector.

In het onderwijs

Met de tolkentelefoon heb je in meer dan 200 talen direct een tolk aan de lijn. Bijvoorbeeld belangrijk bij oudergesprekken op school als de anderstalige ouders de Nederlandse taal niet machtig zijn. Juist bij deze gesprekken is het essentieel dat je elkaar echt begrijpt, in het belang van de leerling én van de ouders. Lees meer over tolken binnen het onderwijs.

Meld jouw organisatie kosteloos aan als klant

Elkaar begrijpen is essentieel

Wij nemen taal- en cultuurbarrières weg op plekken waar het essentieel is dat mensen elkaar niet alleen verstaan maar ook écht begrijpen. Dat doen wij voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Zo worden onze tolken ingezet bij meer dan 300 gemeenten in heel Nederland, bedienen wij verschillende onderdelen van de Rijksoverheid, kom je ons tegen binnen het notariaat en bij arbo- en re-integratie dienstverleners.

Hoe werk ik met een telefonische tolk?

Voor alles is een eerste keer. Ook voor het werken met een tolk. Is het dan zo moeilijk? Eigenlijk niet, maar het is wel handig als je vooraf weet hoe je zoveel mogelijk uit je gesprek, met de inzet van een tolk, kan halen.

In de e-learning nemen we je stap voor stap mee in alle facetten van het gesprek. Ook een aanrader voor doorgewinterde tolkenaanvragers om hun kennis op te frissen en voor handige nieuwe tips.

Klik hier voor de e-learning

De tolkentelefoon in drie stappen:

1

 

Meld je organisatie aan als klant bij Global Talk. Je account wordt geactiveerd en je ontvangt een klantcode.

2

 

In welke taal heb je een tolk nodig en voor hoe lang? Bel 088 – 255 5222. Houd je klantcode bij de hand.

3

 

Onze Customer Service Specialist staat je te woord. Geef de gewenste taal en duur door. Vervolgens word je doorverbonden met een tolk.

Bekijk in welke talen je een tolk kunt spreken

Klik hier voor ons talenaanbod

De tolkentelefoon van Global Talk is voor mij een uitkomst. Op elke gewenst moment kan ik met behulp van de tolk gemakkelijk communiceren met migranten. De functie 'conference call' maakte zelfs mogelijk dat ik in tijden van COVID op afstand mijn werk kon verrichten.

Project officer bij International Organization for Migration

Wij werken voor