Videobellen combineert de snelheid, efficiëntie en het gemak van een telefonische tolkdienst met de voordelen van een persoonlijke tolkdienst.

De taalbarrière wordt weggenomen en de tolk op afstand ziet ook de non-verbale communicatie. De betekenis van non-verbale communicatie kan de tolk uitleggen vanuit zijn eigen cultuur en vertalen naar de cultuur van de gespreksvoerder. Denk hierbij aan gebaren waarvan de betekenis per cultuur verschilt. Het interpreteren van non-verbale communicatie helpt bij het begrijpen van cultuurverschillen en geeft positieve energie aan de beleving van het gesprek en het begrip van alle partijen.

Videodienst

Wanneer je bij ons een videodienst aanvraagt maken wij een videoafspraak voor je aan in Cisco Webex. Nadat de dienst in ons systeem is verwerkt, ontvang je een link waarmee je op het tijdstip van de dienst kan deelnemen. Kun je alleen gebruik maken van je eigen videoplatform? Geef dit dan aan bij de medewerker aan de telefoon. Wij denken met je mee voor de beste oplossing.

Ben je benieuwd wat videobellen met een tolk kost? Vraag hier een persoonlijke offerte aan!

Waarom Global Talk? 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer dan 44 jaar ervaring in tolkdiensten

Tolkentelefoon: binnen 1 minuut een tolk aan de lijn

Professionele en gespecialiseerde tolken

Beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)

Onze tolken werken volgens gedragscode

Ook inzetbaar bij cultuurvraagstukken

Bekijk hoe een tolk aanvragen precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Wij werken voor

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon