Cultuur-specialisten

Onze cultuurspecialisten delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast zijn ze tweetalig. Dit bevordert de interculturele communicatie en zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen.

Direct een cultuurspecialist? Bel nu! 088 255 52 22
Wat kost het?Hoe werkt het?

Over de cultuurdiensten

In de cultuurworkshops, lezingen en gesprekken krijg je praktijkvoorbeelden. Door de herkenning van de cultuurverschillen in je dagelijkse werk ervaar je dat de uitvoering makkelijker en soepeler verloopt op de werkvloer.

Je krijgt inzicht in waarden, normen en de achtergronden van meerdere culturen. Dit zorgt ervoor dat je culturele sensitiviteit ontwikkelt en de verschillen beter begrijpt. Onze cultuurspecialisten delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast zijn ze tweetalig. Dit bevordert de interculturele communicatie en zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen.

"Samen met Global Talk NL organiseren we drie cultuurwebinars voor onze medewerkers. We bieden een kijkje in de Marokkaanse cultuur en reiken handvatten aan om beter te communiceren met bewoners van Marokkaanse komaf. Want meer begrip maakt dat het het contact makkelijker verloopt. Dankjewel Paul van Schijndel en Rajae Mouadden-el Haddar."

Woongoed Zeist

Cultuurdiensten

Waarom Global Talk?

Cultuuroplossingen op maat

Praktische tips

Interactieve workshop

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Interculturele kennis van zaken

Telefonisch of op locatie

Cultuurspecialisten in elke taal

Bekijk hoe een cultuurspecialist aanvragen werkt!

Aanvragen tolk of cultuurspecialist

Wij werken voor