Cultuurspecialisten

Global Talk levert naast tolken ook cultuurspecialisten. Wat zij doen en hoe zij jouw organisatie kunnen helpen, dat lees je op deze pagina.

Cultuurspecialisten

Over onze cultuurdiensten

Naast tolken levert Global Talk ook cultuurspecialisten. Om elkaar écht te kunnen begrijpen is namelijk meer nodig dan alleen een letterlijke vertaling. Kennis van cultuur en van cultuurverschillen is namelijk erg belangrijk in de communicatie met anderstaligen. Om die reden bieden we diverse cultuurdiensten aan.

Daarin krijg je inzicht in waarden, normen en de achtergronden van meerdere culturen. Dit zorgt ervoor dat je culturele sensitiviteit ontwikkelt en de verschillen beter begrijpt. Onze cultuurspecialisten delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast zijn ze tweetalig. Dit bevordert de interculturele communicatie en zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen.

Waarom kiezen voor onze cultuurspecialisten?

  • Krijg inzicht in de waarden, normen en ongeschreven regels van verschillende culturen. Zo leer je de context te begrijpen en vergroot je je culturele intelligentie.
  • Onze specialisten delen hun eigen ervaringen met je, waardoor je een uniek perspectief krijgt op diverse culturen. Dit maakt de leerstof relevanter en praktischer.
  • Onze cultuurspecialisten zijn tweetalig en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo ben je verzekerd van heldere en efficiënte interculturele communicatie.
  • We bieden trainingen en workshops op maat aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en leerdoelen. Of je nu internationaal zakendoet, een team leidt met verschillende culturele achtergronden of gewoon je interculturele competenties wilt versterken, wij hebben een passende training voor je.

Wil je meer informatie over onze cultuurdiensten? Download dan hier onze cultuurbrochure.

Download hier onze cultuurbrochure

"Samen met Global Talk NL organiseren we drie cultuurwebinars voor onze medewerkers. We bieden een kijkje in de Marokkaanse cultuur en reiken handvatten aan om beter te communiceren met bewoners van Marokkaanse komaf. Want meer begrip maakt dat het het contact makkelijker verloopt."

Woongoed Zeist

Cultuurdiensten

Waarom Global Talk?

Cultuuroplossingen op maat

Praktische tips

Interactieve workshop

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Interculturele kennis van zaken

Telefonisch of op locatie

Cultuurspecialisten in elke taal