Cultuur-specialisten

Onze cultuurspecialisten delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast zijn ze tweetalig. Dit bevordert de interculturele communicatie en zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen.

Direct een cultuurspecialist? Bel nu! 088 255 52 22
Wat kost het?Hoe werkt het?

Door de tolkentelefoon hadden we vrijwel direct een tolk Mandarijn (Chinese taal) aan de lijn. De onderhuurders waren slachtoffer van woningnood en werden uitgebuit. We waren allemaal erg blij dat er direct een tolk aan de lijn kwam, zodat we de situatie samen konden oplossen.”

-Ymere

”Ook al heb je nog nooit met een tolk gewerkt in de GGZ. Niet aarzelen, niet bang zijn. Elk gesprek met een professionele tolk loopt veel vlotter. Fijner voor jou als behandelaar en noodzakelijk voor je cliënt.”

-GGZ

Over de cultuurdiensten

In de cultuurworkshops, lezingen en gesprekken krijg je praktijkvoorbeelden. Door de herkenning van de cultuurverschillen in je dagelijkse werk ervaar je dat de uitvoering makkelijker en soepeler verloopt op de werkvloer.

Je krijgt inzicht in waarden, normen en de achtergronden van meerdere culturen. Dit zorgt ervoor dat je culturele sensitiviteit ontwikkelt en de verschillen beter begrijpt. Onze cultuurspecialisten delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast zijn ze tweetalig. Dit bevordert de interculturele communicatie en zorgt ervoor dat je elkaar leert begrijpen.

1600

tolken

200

talen

4451

telefoontjes per dag

En wij zijn uiteraard ISO gecertificeerd.

"Samen met Global Talk NL organiseren we drie cultuurwebinars voor onze medewerkers. We bieden een kijkje in de Marokkaanse cultuur en reiken handvatten aan om beter te communiceren met bewoners van Marokkaanse komaf. Want meer begrip maakt dat het het contact makkelijker verloopt. Dankjewel Paul van Schijndel en Rajae Mouadden-el Haddar."

Woongoed Zeist

Cultuurdiensten

Waarom Global Talk?

Cultuuroplossingen op maat

Praktische tips

Interactieve workshop

Persoonlijke verhalen en ervaringen

Interculturele kennis van zaken

Telefonisch of op locatie

Cultuurspecialisten in elke taal

Bekijk hoe een cultuurspecialist aanvragen werkt!

Aanvragen tolk of cultuurspecialist

Wij werken voor