Anita Meijer:

Development manager

 

 

“Iedereen werkt aan hetzelfde doel. Het motto: ‘understanding is everything‘, is waar wij allemaal voor gaan. Taalbarrières de wereld uit helpen zodat iedereen elkaar kan verstaan.”

Hi mijn naam is

Anita Meijer, ik werk twee jaar voor Global Talk, nu in de functie van Development Manager. Daarvoor heb ik zelf een tolkenbureau gehad en deze is overgenomen door Global Talk. Voor mij was dat een mooie stap want van een klein bureau ging ik naar een groot bureau. Met veel meer collega’s en samenwerking met allerlei verschillende afdelingen zoals met marketing, operations en IT. Ook mijn eigen team resources is een geweldig team met heerlijke collega’s.

Development manager

De functie van development manager is een hele mond vol. Het gaat om de kwaliteit waarborgen van onze tolken die we inzetten voor onze klanten. Dat doen we door bijscholing met permante educatie punten. Daar maken we speciale programma’s voor zodat de tolken zich kunnen blijven ontwikkelen.
De aanleiding kan zijn als we een nieuwe klant krijgen waarbij specifieke terminologie of vaardigheden vereist zijn. We ontwikkelen dan trainingen en bijscholing samen met de klant.

Kwaliteit

Ook kunnen de tolken zelf punten sparen en inwisselen voor een training naar keuze. Bijvoorbeeld, als ze vaak worden ingezet, op tijd zijn en hun afspraken nakomen dan krijgen ze extra punten. De kwaliteiten die de tolken hebben, behouden en verbeteren, is geweldig belangrijk voor ons én onze klanten. En dat niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. We hebben de ambitie om internationaal uit te breiden en dat kunnen we alleen met elkaar. Door de inzet van onze professionele tolken gaan we dat bereiken.

Veilig en privé

Naast mijn eigen taken als development manager ben ik ook securityofficier. Dat gaat over veiligheid en privacy. Alle interne medewerkers bewust maken van de procedures die gevolgd moeten worden om de data veilig te borgen. En klanten en tolken laten weten dat onze portals optimaal voldoen aan alle veiligheid en privacy voorschriften. Daar mag ik een klein stukje aan bijdragen.

Samen

Er zijn ook weleens lastige momenten zoals in elke organisatie. Zoals personeelstekort. Mensen lopen dan tegen hun grenzen aan. Dan helpen we elkaar, ongeacht functie. Het werk moet gedaan worden.
Iedereen werkt aan hetzelfde doel. Het motto: ‘understanding is everything‘, is waar wij allemaal voor gaan. Taalbarrières de wereld uit helpen zodat iedereen elkaar kan verstaan.

Tip als je wil werken bij Global Talk

Kijk gewoon op de website van Global Talk of er vacatures zijn. Of vraag of er mensen nodig zijn. Er is altijd ruimte voor bevlogen aanpakkers met kennis. Dan kom je in een geweldig team waar met enthousiasme wordt gewerkt.

Contact

Wil je praten met mij of met een andere collega van Global Talk? Neem dan contact op met hr@globaltalk.nl of connect met mij op LinkedIn.