Sjoerd de Wert

Manager Marketing & Communicatie

 

“De uitdagingen op marketing en communicatie gebied vragen in Zweden en België net een iets andere aanpak dan wat we in Nederland gewend zijn. Daar maken we ook gebruik van de lokale kennis en expertise van onze collega’s ter plaatse.”

Hi, mijn naam is

Sjoerd de Wert, 35 jaar, getrouwd met Kim en trotse vader van Tibbe en Jeppe. Ik werk als Manager Marketing & Communicatie. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de marketing & communicatie van Global Talk Nederland, België en Zweden. Dat doe ik samen met mijn team waarin ieder zijn eigen specialisatie heeft, elkaar aanvult en helpt waar nodig.

Grote lijnen en detail

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van mijn team. Samen bedenken we strategieën én brengen we deze tot uitvoer. Dit doen we met collega’s van andere afdelingen of externe partners met wie wij werken. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor alle marketing en communicatie uitingen die de deur uit gaan, voor zowel klanten, tolken als de interne organisatie. Mijn rol is erg gevarieerd, het ene moment ben ik hands-on bezig met campagnes, nieuwsbrieven of op een event. Terwijl ik op een ander moment bezig ben met de langere termijn strategie en hoe we ons het beste in Vlaanderen kunnen positioneren.

Schakelen

De uitdagingen op marketing en communicatie gebied vragen in Zweden en België net een iets andere aanpak dan wat we in Nederland gewend zijn. Daar maken we ook gebruik van de lokale kennis en expertise van onze collega’s ter plaatse. Natuurlijk met behoud van de Global Talk identiteit. Dagelijks schakel ik samen met mijn team tussen verschillende landen. Dat houdt mijn werk leuk en gevarieerd!

Menselijke maat

Ons motto: ‘Understanding is everything’, is wat ons drijft. We vinden namelijk dat ieder mens waar ter wereld iemand ook vandaan komt, de kans moet krijgen om iets te begrijpen en begrepen te worden. Ons motto geeft de menselijke maat aan, en ik vind het mooi daar dagelijks aan bij te dragen. Bij Global Talk zie ik dat terug in hoe collega’s met elkaar omgaan. Ik heb het gevoel dat iedereen 100% zichzelf kan zijn, zonder dat iemand daar dan iets van vindt. Dat maakt Global Talk een fijne werkgever. En na 45 jaar klopt het sociaal maatschappelijke hart van de organisatie misschien wel meer dan ooit. Dat gecombineerd met jeugdige frisheid en de internationale ambities zorgt ervoor dat ik het erg naar mijn zin heb!

Contact

Wil je praten met mij of met een andere collega van Global Talk? Neem dan contact op met hr@globaltalk.nl of connect met mij op LinkedIn.

 

Global Talkers aan het woord