Els Hilbrink:

Sourcing manager resources

 

 

Bij Global Talk word je als persoon gewaardeerd en wordt er aandacht gegeven aan je persoonlijke groei

Hi, mijn naam is

Els Hilbrink 31 jaar en woon samen met mijn vriend Ivo en sinds maart 2022 met ons zoontje Stef.

Ruim twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Global Talk tijdens een sollicitatiegesprek. Na jaren ervaring in de horeca en een aantal jaren in het bankwezen, was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het was een fijn gesprek en ik kreeg een goede indruk van de organisatie. Global Talk is als bemiddelaar van tolken totaal wat anders dan wat ik hiervoor heb gedaan.

Met een omweg

Na enkele gesprekken kon ik starten als customer service consultant. Zo kwam ik ruim twee jaar geleden bij Global Talk en leerde alles over de bemiddeling en de werving & selectie van tolken. Daarnaast werkte ik veel samen met andere consultants om de processen voor de front office en voor de afdeling resources in goede banen te leiden.

Blij

De cijfermatige kant, het lezen en analyseren van data en daar mogelijkheden voor verzinnen, dat is wat ik leuk vindt! Dat werd opgemerkt. Bij Global Talk word je als persoon gewaardeerd en wordt er aandacht gegeven aan je persoonlijke groei. Natuurlijk moet je daar zelf ook wat voor doen en aangeven wat je wil. En dat heb ik gedaan.

Nu ik weer aan het werk ben na mijn zwangerschapsverlof mag ik de nieuwe functie van sourcing manager resources gaan vervullen. Ik ga aan de slag met focus op beleid, leverbetrouwbaarheid en inkoopmarges vanuit data. Precies datgene waar ik blij van word.

Tip: Geef aan wat je wil. Er wordt altijd naar je geluisterd. Global Talk is een geweldige werkgever daar heb je geluk mee.

Contact

Wil je praten met mij of met een andere collega van Global Talk? Neem dan contact op met hr@globaltalk.nl of connect met mij op LinkedIn.

Global Talkers aan het woord