Inspiratiesessie Integriteit

17 nov

Online

Global Talk 45 jaar

Informatie

Vanaf 2022 start Global Talk met een leergang Integriteit. Jos Huijser en Cynthia van der Ent zijn beiden experts op het gebied van organisatiepsychologie en duurzame gedragsverandering. Integriteit is een belangrijk thema waar zij zich op richten. Dit doen zijn door het geven van opleiding, training, (team-)coaching en assessments. Zij verdienden hiermee ruim hun sporen binnen diverse sectoren, waaronder de justitiële, financiële wereld en de overheid.

‘Bewust integer handelen is de basis voor het uitoefenen van je vak als tolk’.

En toch weten we er weinig over. Terwijl integriteit binnen de overheid een steeds belangrijkere factor is. Opdrachtgevers vragen er ook steeds meer om.

Deze inspiratiesessie is de voorloper van de leergang integriteit en voor deze sessie kan je 1 PE-punt verdienen.

Maar wat is integriteit precies? Het is in ieder geval een begrip waar iedereen anders over denkt en een gevoelige lading heeft. Want wat maakt jou zo integer? En hoe kan het dat wat jij als zeer integer ervaart, de ander dat juist helemaal niet vindt?

In de leergang Integriteit leer je dat ieder een eigen talent heeft voor integriteit én dat je dat door bewustwording en vaardigheden je verder ontwikkelt. Vanuit de psychologie en onderwijskunde nemen we je op interactieve wijze mee in wat je als tolk moet weten over integriteit, over de uitdagingen én valkuilen die op de loer liggen, en waar je na het volgen van deze leergang nooit meer intrapt.

Registreer