Congrestolk

Vraag hier een congrestolk aan
Direct een offerte aanvragen
Bel de tolkentelefoon
088 2555222

Zoek je simultaantolken voor je live- of hybride vergadering? Of op locatie tijdens je webinar,online of teleconference met vertaling? Door de ervaring van onze simultaantolken mist niemand ook maar één seconde van je meeting.

Simultaantolken tijdens live & online meetings

Dankzij ons netwerk van native speakers garanderen wij simultaantolkdiensten van het hoogste niveau. Simultaantolken vereist veel concentratie van de tolk en een perfecte taalbeheersing. Bij het simultaantolken spreekt de tolk terwijl de spreker nog aan het woord is. Dit is meestal vanuit een tolkencabine via een hoofdtelefoon en microfoon. De kunst is om de deelnemers een uitstekende realtime vertolking te geven van wat er gezegd wordt.

Presence Group, jouw expert in simultaantolken

Presence Group is al meer dan 20 jaarjouw tolk- en vertaalbureau voor het inschakelen van professionele vertalers en tolken. Wij bieden je tolken in alle Europese talen, op jouw locatie naar keuze.

Heb je een tolk met een specifieke taalcombinatie nodig? Wij duiken graag in ons netwerk van tolken in heel Europa. Stuur je aanvraag voor simultaantolken. We kijken graag hoe we je in de juiste taal te woord kunnen staan!

Direct een offerte aanvragen

Wij werken voor

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon