Congrestolk

Vraag hier een congrestolk aan
Direct een offerte aanvragen
Bel de tolkentelefoon
088 2555222

Zoek je een simultaantolk voor je live- of hybride vergadering? Of op locatie tijdens je webinar,online of teleconference met vertaling? Door de ervaring van onze simultaantolken mist niemand meer iets van je meeting.

Simultaan tolken tijdens jouw meetings

Dankzij ons netwerk van tolken garanderen wij tolkdiensten van het hoogste niveau. Of onze tolken nu in een tolkcabine werken tijdens de vergadering of op een andere locatie tijdens jouw online meeting, de deelnemers zullen altijd een uitstekende vertolken te horen krijgen zodat niemand iets hoeft te missen!
Bij het simultaan tolken spreekt de tolk, meestal vanuit een tolkencabine, terwijl de spreker nog aan het woord is. Simultaan tolken vereist dan ook heel wat concentratie en een uitstekende taalvaardigheid.

Presence Group, jouw expert in congrestolken

Presence Group heeft al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van professionele vertalers én tolken. Wij bieden tolkdiensten aan in alle Europese talen op de door jou gekozen locatie.
Ben jij op zoek naar een tolk voor een live, online of hybride meeting? Neem contact met ons op en wij bekijken graag hoe we jou kunnen helpen.

Direct een offerte aanvragen

Ontmoet: Tolk Lucie Coenen-Forstova

"Ik vind dat je moet weten hoe de situatie is in een land. Anders kan je je cliënten onmogelijk goed bijstaan."

Ontmoet: tolk Wilma el Berrah-van Melzen

"Natuurlijk is communicatie niet alleen maar woorden. Het is veel meer dan dat. Het is ook houding en gedrag. Hoe beweegt of reageert iemand?"

Ontmoet: tolk Haytham Elyo

“Toen ik in Nederland kwam waren er niet zoveel tolken, en uit mijn eigen ervaring wist ik hoe belangrijk de rol van een tolk was."

Ontmoet: tolk Dolly Jurrius

“Als ik in het buitenland geholpen zou worden door een arts die ik niet versta, wil ik graag een tolk die wél begrijpt wat ik bedoel”

Ontmoet: Amaniël Hagos, Eritrese alleskunner

“Als kind tolkte ik voor de Eritrese gemeenschap waarin ik leefde. Dat vond ik heel normaal. Wij helpen elkaar. Dat zit in onze cultuur. We zijn hecht”

Wij werken voor

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon