Congrestolk

Vraag hier een congrestolk aan

Direct een offerte aanvragen

Congrestolken

Zoek je een simultaantolk voor je live- of hybride vergadering? Of op locatie tijdens je webinar,online of teleconference met vertaling? Door de ervaring van onze simultaantolken mist niemand meer iets van je meeting.

Simultaan tolken tijdens jouw meetings

Dankzij ons netwerk van tolken garanderen wij tolkdiensten van het hoogste niveau. Of onze tolken nu in een tolkcabine werken tijdens de vergadering of op een andere locatie tijdens jouw online meeting, de deelnemers zullen altijd een uitstekende vertolken te horen krijgen zodat niemand iets hoeft te missen!
Bij het simultaan tolken spreekt de tolk, meestal vanuit een tolkencabine, terwijl de spreker nog aan het woord is. Simultaan tolken vereist dan ook heel wat concentratie en een uitstekende taalvaardigheid.

Presence Group, jouw expert in congrestolken

Presence Group heeft al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van professionele vertalers én tolken. Wij bieden tolkdiensten aan in alle Europese talen op de door jou gekozen locatie.
Ben jij op zoek naar een tolk voor een live, online of hybride meeting? Neem contact met ons op en wij bekijken graag hoe we jou kunnen helpen.

Direct een offerte aanvragen

Wij werken voor

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon