Congrestolk

Vraag hier een congrestolk aan

Direct een offerte aanvragen

Door de tolkentelefoon hadden we vrijwel direct een tolk Mandarijn (Chinese taal) aan de lijn. De onderhuurders waren slachtoffer van woningnood en werden uitgebuit. We waren allemaal erg blij dat er direct een tolk aan de lijn kwam, zodat we de situatie samen konden oplossen.”

-Ymere

”Ook al heb je nog nooit met een tolk gewerkt in de GGZ. Niet aarzelen, niet bang zijn. Elk gesprek met een professionele tolk loopt veel vlotter. Fijner voor jou als behandelaar en noodzakelijk voor je cliënt.”

-GGZ

Congrestolken

Zoek je een simultaantolk voor je live- of hybride vergadering? Of op locatie tijdens je webinar,online of teleconference met vertaling? Door de ervaring van onze simultaantolken mist niemand meer iets van je meeting.

Simultaan tolken tijdens jouw meetings

Dankzij ons netwerk van tolken garanderen wij tolkdiensten van het hoogste niveau. Of onze tolken nu in een tolkcabine werken tijdens de vergadering of op een andere locatie tijdens jouw online meeting, de deelnemers zullen altijd een uitstekende vertolken te horen krijgen zodat niemand iets hoeft te missen!
Bij het simultaan tolken spreekt de tolk, meestal vanuit een tolkencabine, terwijl de spreker nog aan het woord is. Simultaan tolken vereist dan ook heel wat concentratie en een uitstekende taalvaardigheid.

Presence Group, jouw expert in congrestolken

Presence Group heeft al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van professionele vertalers én tolken. Wij bieden tolkdiensten aan in alle Europese talen op de door jou gekozen locatie.
Ben jij op zoek naar een tolk voor een live, online of hybride meeting? Neem contact met ons op en wij bekijken graag hoe we jou kunnen helpen.

Direct een offerte aanvragen

1600

tolken

200

talen

4451

telefoontjes per dag

En wij zijn uiteraard ISO gecertificeerd.

Wij werken voor

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon