Belangrijke vereisten

  • Je beheerst Nederlands en Oekraïens goed
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar (voorkeur doordeweekse dagen)
  • Je bent flexibel inzetbaar (op locatie of vanuit huis per telefoon of video)

Voldoe jij aan deze vereisten? Meld je dan aan! We willen in het bijzonder mensen uit de randstad uitnodigen om te reageren.

Wat doet een Taalondersteuner?

Als taalondersteuner Oekraïens kom je in actie als bijvoorbeeld een Oekraïense vluchteling en een Nederlandse hulpverlener elkaar niet verstaan door een taalprobleem en er geen tolk beschikbaar is. Door tijdens het gesprek zo goed mogelijk te vertalen, kunnen zij elkaar daarna wél verstaan en begrijpen.

Training eerste basisvaardigheden

Voordat je in actie komt, geeft Global Talk je een praktische training met de eerste basisvaardigheden die je nodig hebt in de gespreksondersteuning. Wij helpen je tijdens je inzet door feedback te geven en je te ondersteunen bij vragen. Het volgen van de training is verplicht voordat aan de slag kunt als taalondersteuner.

Hoe werk je als taalondersteuner?

Via Global Talk krijg je verzoeken om taalondersteuning te geven tijdens gesprekken bij VluchtelingenWerk, opvang, school en gemeenten. Deze opdrachten doe je op locatie, vanuit huis via de telefoon (mobiel) of via een videoverbinding (computer/laptop). Belangrijk is dat je flexibel inzetbaar én beschikbaar bent.

Al meer dan 4435 mensen gingen u voor

Meld je nu aan!