Werkwijze voor tolken: videodiensten

Bel de tolkentelefoon
088 255 52 22

Door het coronavirus heeft het videotolken een flinke vlucht genomen. Thuiswerken is de nieuwe norm. Hierdoor is de behoefte van klanten in veel gevallen veranderd van gespreksvoering op locatie naar online videomeetings. Veilig en coronaproof!  

Instructie

Maar hoe werkt nou zo’n videodienst? Hoe herken je deze? Waar vind je de link van je videodienst en hoe start je het gesprek? We hebben een filmpje gemaakt om je op weg te helpen en een antwoord te geven op deze vragen.   

Videotolken filmpje. Zo werkt het!

 

Doorgeven getolkte tijd videodiensten  

Om uitgevoerde videodiensten te kunnen uitbetalen én om beschikbaar te blijven voor ad hoc diensten is het belangrijk dat je direct na je dienst de begintijd en de eindtijd van je videodienst doorgeeftWist je dat je dit zelf kunt regelen in Tasnet? Supersnel en handig. 

Hoe? Klik nogmaals op ‘video oproep’ in de betreffende dienst. De begintijd staat in de meeste gevallen al geregistreerd. Is dit niet het geval, geef dan je begintijd in. Geef je eindtijd in en klik op ‘opslaan’. That’s it!

Handleiding videolink in Tasnet

 

Let op: geef je geen eindtijd van je videodienst door dan ben je niet beschikbaar voor ad hoc diensten en kunnen we je de videodienst niet uitbetalen.

Webinar videodiensten voor Global Talk

Om ervoor te zorgen dat je helemaal op de hoogte bent van alle ins en outs geven we binnenkort een webinar waarin we je meenemen in de basics en de meest gebruikte platforms. Natuurlijk beantwoorden we hierin ook al je vragen over videodiensten voor Global Talk. Wij zijn enthousiast en hopen je te zien tijdens het webinar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!