Gezond en professioneel stemgebruik

📅 Donderdag 30 mei 2024 | 19:00 – 20:00 uur
💻 Online webinar
🔄 1 TOP-punt
🎓 1 PE punt

Schrijf je hier in

Als tolk is je stem je belangrijkste instrument. Je beroep is tolken en daarbij maak je iedere dag gebruik van je stem. Goed voor je stem zorgen en weten wat je allemaal met je stem kunt doen, is daarom extra belangrijk. Tijdens dit webinar leer je wat gezond stemgebruik is en hoe je stemklachten kunt signaleren en voorkomen. Dat doen we aan de hand van concrete oefeningen en tips. Daarnaast leer je hoe je kunt variëren met je stem, wat het verschil in stemgebruik is wanneer je telefonisch tolkt of juist voor groepen spreekt en hoe je de juiste emotie en boodschap kunt overbrengen als tolk.

Te gast in onze studio op 30 mei is Roos van den Broek. Zij weet als stemcoach alles van het belang van je stem en hoe je deze zo optimaal mogelijk in kunt zetten en gezond kunt houden. Zo haal je als tolk alles uit je stem. Roos leert je hoe je uren achter elkaar je stem gezond kunt gebruiken, hoe je emoties overbrengt met je stem, hoe je ademhaling van invloed is op je stemgebruik en nog veel meer.

Een webinar dat je als tolk eigenlijk niet mag missen.

Na dit webinar kun jij

  • Je stem uren achter elkaar gezond gebruiken
  • Je stem trainen
  • Emoties overbrengen met je stem
  • Optimaal voor je stem zorgen

Daarnaast ontvang je na het beantwoorden van de inhoudelijke vragen 1 PE-punt.

Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in voor dit webinar! Meld je direct aan via onderstaande button.

Schrijf je hier in

 

Maak kennis met Roos!

Om je stem zo optimaal en gezond mogelijk te gebruiken, hebben we stemcoach Roos van den Broek uitgenodigd in de studio. Zij heeft een achtergrond in de logopedie en heeft ervaring als stemspecialist en zangdocent. Roos weet als geen ander hoe belangrijk je stem is als beroepsspreker en daarom dus ook hoe belangrijk het is om je stem goed te trainen. Om zowel je stem optimaal te gebruiken, als blessures te voorkomen.

“Iedere stem is uniek en als tolk vertolk je ook nog eens de stem van een ander. Mensen horen je stem op belangrijke momenten in hun leven. In dit webinar neem ik je mee in de wereld van de stem. Hoe werkt de stem, hoe gebruik je je stem gezond en hoe voorkom je klachten en hoe zorg je ervoor dat de boodschap nóg beter overkomt. Ik kijk er enorm naar uit om je te zien op donderdag 30 mei tussen 19.00 en 20.00 uur!”