Breintraining voor tolken
Behoud de optimale focus tijdens tolkdiensten
📅 Dinsdag 25 juni 2024 | 19:00 – 20:00 uur
💻 Online webinar
🔄 1 TOP-punt
🎓 1 PE punt
📅 Dinsdag 25 juni 2024 | 19:00 – 20:00 uur
💻 Online webinar
🔄 1 TOP-punt
🎓 1 PE punt
Je brein staat geen moment stil. In je hoofd gebeuren dagelijks duizenden dingen, zeker in het hoofd van een tolk. Je vertolkt meerdere gesprekken per dag. Dat zijn vaak impactvolle en moeilijke gesprekken. Dat vergt veel van je brein. Hoe zorg je er nu voor dat je op een stressvrije manier meer uit je hersenen haalt en de focus weet te behouden? Dat leer je op dinsdag 25 juni tijdens het webinar: Breintraining voor tolken.
Neuropsycholoog en trainer Mark Tigchelaar neemt je mee in de wereld van het (tolken)brein. Je leert over de werking van het brein en hoe je als tolk meer uit je hersenen én uit je leven kunt halen. Hoe neem je bijvoorbeeld informatie tot je en wat gebeurt er in je hersenen tijdens het tolken? Daarnaast leer je wat je kunt doen op het moment dat je de focus verliest tijdens gesprekken en hoe je de grip weer terugpakt.
Het is een interactief webinar waarin je zelf ook aan het werk wordt gezet. Dat wil je natuurlijk niet missen!
Daarnaast ontvang je na het beantwoorden van de inhoudelijke vragen 1 PE-punt.
Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in voor dit webinar! Meld je direct aan via onderstaande button.
Schrijf je hier in
Mark Tigchelaar (40) studeerde neuropsychologie en is expert op het gebied van het brein, focus en vitaliteit. Hij schreef zes boeken over deze onderwerpen. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen in binnen- en buitenland. Vroeger had Mark moeite met leren. Pas na zijn eindexamen bleek dat hij dyslectisch was. Het deed niets af aan zijn doel om te studeren. Zijn frustratie, werd zijn fascinatie. Hij besloot zich volledig te verdiepen in de werking van de hersenen. Na verschillende wetenschappelijke studies over de hersenen te bestuderen, begreep Mark hoe we sneller, beter en vooral makkelijker kunnen leren. Hierdoor kon hij zijn studie psychologie in acht uur per week, in plaats van veertig, doen. Medestudenten waren getriggerd en zo ontstonden de eerste trainingen. Zijn missie is nu mensen helpen de regie terug te pakken in hun leven. Zodat we weer grip krijgen op afleidingen. Zo kunnen zij de dag meer sturen en meer de diepte in duiken. Het doel is rust, overzicht en controle in een wereld die steeds sneller gaat. Â