Tolken voor de IND – de asielprocedure

De kunst van het begrijpen

📅 Donderdag 7 maart 2024 | 19:00 – 20:00 uur
💻 Online
🔄 2 TOP-punten
🎓 1 PE punt

Schrijf je hier in

De asielprocedure is voor nieuwkomers in Nederland van extreem groot belang. Het bepaalt voor een groot deel hun toekomst. Goede begeleiding hierin is essentieel. Je wil natuurlijk niet dat een anderstalige iets niet begrijpt of niet begrepen wordt in deze procedure. Het belang van tolken in dit proces is dan ook niet te onderschatten. Maar waar moet je als tolk allemaal rekening mee houden als je ingezet wordt door de IND in dit proces? Daar gaan we het over hebben tijdens het webinar ‘Tolken voor de IND: de kunst van het begrijpen’.

Op donderdag 7 maart neemt een expert van de IND je mee in de wereld van de asielprocedure. In een live-interview bespreken we samen met hem diverse onderwerpen waaronder; hoe verloopt de asielprocedure? Met welke vaktermen moet je rekening houden? Wat wordt er van een tolk verwacht? En nog veel meer.

Dit webinar belooft een ware eye-opener te worden en is zowel interessant voor tolken die al ervaring hebben met de IND, als voor tolken die deze ambitie hebben of zichzelf willen ontwikkelen. We maken er graag een interactief webinar van. Dat betekent dat je ook de kans krijgt om vragen te stellen.

Na dit webinar

  • Weet jij wat er van jou als tolk wordt verwacht tijdens de asielprocedure
  • Weet jij alles over het tolken voor de IND
  • Hoe je onafhankelijk blijft tijdens een gevoelig proces
  • Ontvang je na het beantwoorden van de inhoudelijke vragen 1 PE punt
  • En nog veel meer!

Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in voor dit webinar! Meld je direct aan via onderstaande button.

Schrijf je hier in