Inspiratiesessie digiweerbaarheid

01 dec

Online

Global Talk 45 jaar

Informatie

Dagelijks worden mensen en bedrijven slachtoffer van een hack, met vaak enorme gevolgen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? En vooral, hoe zorgen we er samen voor dat wij niet de volgende zijn in het rijtje digitale slachtoffers. Het gevaar is helaas dichterbij dan je denkt..

Tijdens deze webinar nemen cyber-experts Jonathan van Eerd & Peter Lahousse je mee in de donkere wereld achter het internet en wordt dieper ingegaan op hoe je jezelf digitaal veilig houdt. Na afloop van de sessie is ruimte voor al je vragen. Deze wil je niet missen!

De onlinewereld is er een van snelheid en eindeloze mogelijkheden. Werken, chatten, shoppen en bankieren – alles gaat tegenwoordig via het internet. Een mooie ontwikkeling, maar wel een die nieuwe risico’s met zich meebrengt. De techniek ontwikkelt razendsnel en ook criminelen spelen hier steeds slimmer op in. Daarom is het belangrijk dat we met z’n allen digitaal weerbaar worden!

Hoe ga jij als tolk verstandig om met jouw digitale leven? Wat is cybercrime nu eigenlijk? En hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de interactieve Webinar. Tot dan!

Registreer