AI in de tolkensector

Tolken in het tijdperk van kunstmatige intelligentie

📅 Donderdag 11 april 2024 | 19:00 – 20:00 uur
💻 Online
🔄 1 TOP-punt
🎓 1 PE punt

Schrijf je hier in

De ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence (AI) gaan razendsnel. Met tools zoals ChatGPT en Microsoft Copilot is het al mogelijk om teksten, afbeeldingen en nog veel meer te genereren in een fractie van een seconde. In de nabije toekomst gaat dit nog verder. Dat brengt mogelijkheden met zich mee, maar ook uitdagingen. Wat betekent de opkomst van AI voor de tolkensector? Daarover gaat het webinar: ‘Tolken in het tijdperk van kunstmatige intelligentie’  

Tijdens dit webinar neemt AI-specialist Bas Prins van Forty Two AI je op een boeiende en laagdrempelige manier mee in de wereld van kunstmatige intelligentie. Hoe gaat AI jouw werk makkelijker maken en hoe kun je het direct in je voordeel gebruiken. Daarnaast geeft Astrid van Rossum, CEO van Global Talk, haar visie op de wereld van AI en de effecten die dit met zich meebrengt in de tolkensector. Gaat AI de tolkenwereld op zijn kop zetten of niet? Je komt erachter tijdens het webinar op donderdag 11 april. 

Na dit webinar

  • Weet jij hoe je AI in jouw voordeel kunt gebruiken
  • Welke tools je kunt gebruiken
  • Wat de ontwikkelen rond AI gaan betekenen in de tolkenwereld
  • Ontvang je na het beantwoorden van de inhoudelijke vragen 1 PE punt

Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in voor dit webinar! Meld je direct aan via onderstaande button.

Schrijf je hier in

 

Maak kennis met de spreker

Bas Prins is oprichter van FortyTwoAI. Een bedrijf dat zich bezighoudt met alles omtrent AI en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf zorgt hij ervoor dat AI tot leven komt binnen organisaties. Bas gelooft heilig in de kracht van AI-tools en ziet het als een bron van creativiteit en vernieuwing. Hij kent de kansen van AI, maar loopt zeker ook niet weg voor de uitdagingen die de razendsnelle ontwikkelingen met zich meebrengen.

In dit webinar vertelt hij meer over AI en wat er allemaal mogelijk is. Ook blikt hij vooruit op de toekomst en laat hij zien hoe tolken AI kunnen inzetten om hun dagelijks werk makkelijker te maken.