Voor tolken

Tolken voor Global Talk

Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens, waar ook ter wereld, het recht heeft om te begrijpen en begrepen te worden. Deze missie is leidend in onze samenwerking met alle freelance tolken, in Nederland en daarbuiten.

Met deze pagina willen we jou, de tolk, een eerste indruk geven van hoe de samenwerking met Global Talk is. Denk bijvoorbeeld aan ons unieke facturatiesysteem, de gebruiksvriendelijke tolkenportal waarmee je 24/7 bereikbaar bent voor opdrachten, het aanbod van specifieke tolktrainingen tot aan onze opvang voor tolken bij traumatische werkervaringen.

Als je na het lezen en doornemen van de verschillende onderdelen je thuis voelt bij Global Talk als opdrachtgever, wacht dan niet langer en schrijf je in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Welkom! Schrijf je hier in

Hoe word je tolk?

Ben je goed in taal en met beroepsori├źntatie bezig omdat je onlangs examen hebt gedaan? Misschien is tolk of vertaler iets voor jou! Tolken en vertalen zijn prachtige beroepen, onmisbaar voor de globalisering van onze maatschappij. Tolk of vertaler in Nederland word je echter niet zomaar. Een goede opleiding is een must!

Om tolk of vertaler te worden moet je uiteraard gevoel voor taal hebben en de Nederlandse taal goed beheersen. Daarnaast moet je een tweede taal goed beheersen. Dat kan jouw moedertaal zijn als je van origine een andere nationaliteit hebt of een andere taal die je al redelijk goed beheerst, bijvoorbeeld een taal waarin je examen hebt gedaan. Wil je hiervan je beroep maken, dan kun je in Nederland twee HBO beroepsopleidingen voor tolk en vertaler volgen, te weten in Utrecht en in Maastricht.

Technologie voor jou

Tolken is mensenwerk. Techniek maakt het voor jou een stuk makkelijker. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Global Talk is altijd bereikbaar! Open de app, voer je telefonische bereikbaarheid in en je bent klaar om te gaan tolken. We willen onze samenwerking zo gemakkelijk en professioneel mogelijk houden en daarom hebben we Tasnet ontwikkeld. Met deze app heb jij bij Global Talk de regie. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je wilt werken. Zo kun je in deze app en via de website je beschikbaarheid aanpassen en je persoonlijke gegevens inzien, maar ook je tolkdienst laten aftekenen.

Onze klanten