JOIN!

Met één druk op de Join! knop toegang tot een taalondersteuner

Download de leaflet

Over Global Talk & Welcome app

Global Talk en Welcome app zijn een unieke samenwerking gestart om vluchtelingen te helpen zich welkom te voelen en begrepen te worden. Global Talk neemt al 45 jaar taal- en cultuurbarrières weg. Dat doet ze door het inzetten van goed opgeleide en ervaren tolken, taalondersteuners en cultuurspecialisten. Welcome app zet zich in om nieuwkomers, locals, organisaties en gemeenten samen te brengen. Samen hebben we de missie om alle nieuwkomers zich thuis te laten voelen in Nederland.

Join!

Met één druk op de Join! knop heeft de Oekraïense vluchteling toegang tot een taalondersteuner in het Oekraïens. Deze taalondersteuner spreekt de taal van de vluchteling en biedt in elke situatie hulp. Bijvoorbeeld bij gesprekken over opvang, gezondheidszorg, onderwijs of juridische ondersteuning.

Join! helpt Oekraïense vluchtelingen met praktische informatie en oplossingen die direct nodig zijn voor het dagelijks leven in Nederland. Met als doel: een snelle gastvrije opvang en soepele communicatie.

Eenvoudig informatie delen

De Welcome app biedt veiligheidsregio’s en gemeenten daarnaast de mogelijkheid om eenvoudig belangrijke informatie te delen met vluchtelingen in hun regio. Via ons platform stellen communicatiemedewerkers eenvoudig doelgroepen samen zodat communicatie doelgericht en efficiënt verloopt.