Anouk Boekhoff:

Online marketeer

 

 

 

‘We doen dagelijks iets goeds voor de maatschappij en helpen mensen in nood met onze tolken.  Dat geeft mij een goed gevoel en inspiratie voor mijn werk’

Hi, mijn naam is

Anouk Boekhoff. In december 2019 kwam ik, net na mijn studie, werken voor Global Talk als online marketeer. Ik had nog weinig werkervaring in de marketing. Alles moest ik nog leren en ervaren. Maar ik had wél veel kennis van online marketing. Nu draai ik volwaardig mee in het kleine team van drie personen en ben ik verantwoordelijk voor een aantal stevige projecten en contactpersoon voor een extern onlinemarketingbureau.

Opleiding design

Ik ben verantwoordelijk voor de online advertentiecampagnes en social media maar daarnaast doe ik nu ook design klussen. Ik heb zelf aangegeven dat ik de hbo-opleiding Adobe expert wilde doen. Deze expertise hadden we nog niet in het team. En ja, ik ben geslaagd! Dus nu maak ik allerlei strakke ontwerpen voor Global Talk. Dat maakt mijn werk nog leuker.

Focus en lach

Fijn is de afwisseling in klussen die op mijn pad komen. Juist omdat we een klein team hebben, content marketeer, online marketeer en marketingmanager zijn de lijntjes kort en weten we elkaar goed te vinden. Met zijn drieën werken we energiek en gefocust aan de opdrachten, campagnes en projecten. Even zo goed liggen we regelmatig onder de tafel van het lachen, hebben we pittige discussies en helpen we elkaar waar nodig. Gezellige activiteiten buiten de werkplek zijn regelmatig ingepland of ontstaan spontaan.

Goed gevoel

Ik heb bewust voor Global Talk gekozen omdat het een organisatie is die zich voornamelijk inzet voor mensen die nieuw zijn in Nederland en de taal niet spreken. We doen dagelijks iets goeds voor de maatschappij en helpen mensen in nood met onze tolken. Dat geeft mij een goed gevoel en inspiratie voor mijn werk. Ik kan echt iets voor een ander betekenen en helemaal mezelf zijn.

Contact

Wil je praten met mij of met een andere collega van Global Talk? Neem dan contact op met hr@globaltalk.nl of connect met mij op LinkedIn.