Onze klanten

Achter al die verschillende klanten gaat een hele wereld schuil waar jij een belangrijke schakel bent.

Bel de tolkentelefoon
088 2555222

Al ruim 40 jaar bieden wij de oplossing voor taal- en cultuurproblemen bij veel verschillende klanten in de publieke en commerciële sector. Achter al die verschillende klanten gaat een hele wereld schuil waar jij als tolk een belangrijke schakel bent. 

Continu ontvangen wij aanvragen voor tolkdiensten van ministeries, ziekenhuizen, banken, scholen, logistieke bedrijven, gemeentes en nog veel meer typen organisaties. Global Talk is 24/7 bereikbaar voor een verbinding tussen onze klanten met de juiste tolk op het juiste moment.  

De behoefte van de klant wordt steeds specifieker en daarmee de diensten voor tolken gevarieerder. Zo kan een tolk op dezelfde dag tolken in het ziekenhuis tijdens een operatie bij het UMC in Utrecht en thuis via de telefoon voor de Marechaussee op Schiphol. Soms duren tolkdiensten hele dagen, bijvoorbeeld tijdens handelsgesprekken tussen multinationals zoals KLM en ING en grote congressen.  

Vanwege de veranderende behoefte van onze klanten is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Steeds vaker wordt gevraagd naar tolken die zijn gespecialiseerd in een vakgebied, zoals zorg en rechtspraak. Daarnaast zijn klanten op zoek naar tolken die workshops geven over een specifieke cultuur, zodat zij die beter begrijpen. Meer dan ooit is het vak in ontwikkeling en dat biedt kansen voor elke tolk! 

 

Waarom Global Talk? 

Aandacht voor jou als persoon

Exclusieve cursussen, trainingen en webinars met korting via onze Talent Academy

Samen bouwen aan specialisaties

Stipt elke 10e van de maand betalen we uit

Een makkelijke app voor je opdrachten en planning

Baas over jouw eigen agenda

Bekijk hoe de tolkentelefoon precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Wij werken voor