Webinar videodiensten

 

Online (kosteloos)

1.5 PE

Videotolken voor Global Talk

Videotolken heeft door de pandemie een flinke vlucht genomen. De behoefte van klanten is deels veranderd van tolken op locatie naar online videogesprekken met tolk.

Het is belangrijk dat jouw werk voor Global Talk als opdrachtgever eenvoudig en doelmatig verloopt, daarom zijn we in november 2020 gestart met het webinar ‘videodiensten ’. Er zijn al ruim 600 tolken die hebben meegedaan aan dit gratis webinar,  je ontvangt hiervoor 1,5 PE-punt. Het webinar wordt exclusief aangeboden voor tolken die aangemeld zijn als tolk bij Global Talk.

Binnenkort worden er weer nieuwe curusdata toegevoegd. 

Nieuw: specialisatie videotolk

Je ontvangt als tolk de specialisatie ‘videotolk’ wanneer je het webinar hebt gevolgd. Daarmee word je met voorrang bemiddeld voor dit type dienstverlening! De specialisatie wordt automatisch aan jouw tolkdossier toegevoegd en is inzichtelijk in Tasnet.

Hoe werkt nou zo’n videodienst?

Hoe herken je deze? Waar vind je de link van je videodienst en hoe start je het gesprek?Allemaal vragen die je in een uur beantwoord krijgt als we je meenemen in het operationele proces van een videodienst. Van het herkennen en aannemen van een videodienst tot het afronden via Tasnet. Het webinar is kosteloos en wordt live door één van onze Resource medewerkers gegeven. En natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen over videodiensten voor Global Talk.

Feedback van je tolkencollega's

4-3-2021: Het is van toegevoegde waarden voor mijn werkzaamheden. Met de gekregen informatie kan ik me nog beter voorbereiden op de video tolkdiensten.

9-3-2021: Nuttig. Hoewel ik eerder al een paar keer videodienst heb uitgevoerd, heb ik toch extra geleerd waar ik moet op letten bij een videodienst.

11-3-2021: Het webinar bevatte heel veel praktische tips en ook technische instructies om videotolken op een professionele manier te kunnen leveren.

29-4-2021: Heel praktisch, direct bruikbaar.

6-5-2021: Belangrijke informatie voor alle tolken.

3-6-2021: Nuttige tips zoals, instelling van de achtergrond.

17-6-2021: Duidelijk, interessant, leerzaam.

We kijken er naar uit om ook jou te ontmoeten tijdens één van de volgende webinars! Meld je snel aan.