NL leert door

 

Online

gratis training

NL leer door

De arbeidsmarkt veranderde de afgelopen jaren snel: we werken vaker digitaal en op afstand en banen krijgen een andere invulling. Dat maakt leren en omscholen nog belangrijker.

Om organisaties en medewerkers daarbij te ondersteunen biedt het Ministerie van SZW de subsidie NL Leert Door aan. Dit is een tijdelijke subsidie die werknemers en werkzoekenden de kans biedt om kosteloos een vakgerichte training te volgen. De trainingen worden uitgevoerd door een select aantal opleiders.

GBT Opleidingen is geselecteerd als opleidingspartner voor NL Leert Door. De Taaltrainer biedt in samenwerking met GBT Opleidingen een gratis training Technisch/Zakelijk Engels, Business English voor Professionals, Technisch/Zakelijk Duits en Correct Zakelijk Nederlands Schrijven aan. De plekken zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Het staat je vrij om bij niet aangewezen aanbieders scholingsactiviteiten te volgen. Hiervoor geldt dat u zich ervan moet vergewissen dat deze activiteiten voldoen aan de criteria die hiervoor gelden. Zie het PE-beleid.

Inschrijven